Eric, Pandurii Târgu Jiu: Am scris istorie până acum şi nu trebuie să ne oprim aici

Fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu, Eric de Oliveira, a declarat, joi seară, după remiza cu Pacos Ferreira, scor 1-1, că acest rezultat este bun şi că el şi colegii săi au scris istorie şi nu trebuie să se oprească aici, informează prosport.ro.

164 afișări
Imaginea articolului Eric, Pandurii Târgu Jiu: Am scris istorie până acum şi nu trebuie să ne oprim aici

Eric de Oliveira (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Ne-am dorit foarte mult o victorie, dar, deşi am condus foarte mult timp, am plecat doar cu un punct. Este bine totuşi că nu am pierdut în deplasare. Sunt trist că nu am putut da mai mult. Mai avem patru meciuri şi cred că nu pot juca slab în toate, aşa că sper că îmi va ieşi măcar într-unul. Trebuie să sperăm în continuare. Am scris istorie până acum şi nu trebuie să ne oprim aici", a spus Eric la Sport.ro.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa portugheză Pacos Ferreira, într-un meci din etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa, în care a condus cu 1-0 timp de 44 de minute.

Momcilovici a deschis scorul, în minutul 5, iar Pacos Ferreira a egalat prin Rui Miguel, în minutul 49.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici