Erling Haaland explică de ce a criticat pe Dortmund care îl presează să semneze un nou contract

Fotbalistul norvegian Erling Haaland a mărturisit că şi-a pierdut răbdarea şi nu s-a mai putut abţine, atunci când a criticat Borussia Dortmund, pentru că a făcut presiuni asupra sa pentru a lua o decizie în privinţa viitorului său.

248 afișări
Imaginea articolului Erling Haaland explică de ce a criticat pe Dortmund care îl presează să semneze un nou contract

Erling Haaland explică de ce a criticat pe Dortmund care îl presează să semneze un nou contract

Haaland va fi unul dintre cele mai solicitate talente de pe planetă atunci când se va deschide fereastra de transferuri în această vară, numeroase cluburi dorind să profite de clauza sa de eliberare foarte ieftină, de 75 de milioane de euro.

Dortmund doreşte să-l convingă să semneze un nou contract şi să pună capăt haosului, înainte ca acesta să înceapă cu adevărat, dar Haaland nu a răspuns încă şi a vorbit despre presiunea pe care o simte asupra sa din partea clubului.

Comentariile sale nu au fost primite deosebit de bine de clubul din Dortmund, care a negat afirmaţiile sale şi s-a întrebat de ce Haaland a simţit nevoia să vorbească public despre viitorul său. Ulterior, el a explicat de ce.

„Nu vreau să spun prea multe despre asta, dar am simţit că a venit timpul să spun ceva", a declarat el pentru Sky Sports.

„Mulţi alţii au vorbit, aşa că asta a fost tot. Acum, chiar nu vreau să mai spun prea multe despre asta. Ceea ce s-a spus, s-a spus, şi mergem mai departe".

Dortmund i-a oferit lui Haaland statutul de cel mai bine plătit jucător din istoria clubului, dar se aşteaptă ca norvegianul să primească oferte de la aproape toate echipele de fotbal importante de pe planetă, odată ce se va deschide fereastra de transferuri.

Manchester City, Real Madrid şi Paris Saint-Germain se numără printre cei mai probabili pretendenţi, dar Chelsea, Liverpool, Barcelona, Bayern Munchen şi cam toate celelalte echipe cu potenţial financiar, sunt cu ochii pe el.

Barcelona a fost chiar sfătuită să îşi vândă propria companie media pentru a strânge fondurile necesare pentru a-l convinge pe Haaland.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici