Erminio Rullo spune că Bergodi şi Marco Onetto i-au recomandat Dinamo

Fundaşul italian aflat în probe la Dinamo, Erminio Rullo, a declarat, luni, când a efectuat vizita medicală, că fostul său antrenor de la Modena, Cristiano Bergodi, şi fostul preparator fizic al echipei "alb-roşii" Marco Onetto i-au recomandat să meargă la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

144 afișări
Imaginea articolului Erminio Rullo spune că Bergodi şi Marco Onetto i-au recomandat Dinamo

Erminio Rullo spune că Bergodi şi Marco Onetto i-au recomandat Dinamo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preparatorul fizic Marco Onetto, care a fost aici, la Dinamo, a vorbit mereu frumos despre Dinamo. Am vorbit şi cu Bergodi. Mi-a spus lucruri frumoase. Că este o echipă mare, un oraş mare şi că mă voi simţi foarte bine aici. Dinamo este o echipă mare, un club mare, care a câştigat multe trofee aici, în România. Acum, vrea să înceapă iar să câştige, să facă un proiect important. Să sperăm că o să fie bine. Sunt pregătit fizic, sunt bine. Fac testele şi apoi o să văd împreună cu clubul ce facem", a spus Rullo.

Fundaşul italian are cuvinte de laudă la adresa jucătorilor români pe care i-a întâlnit în campionatul italian: "Am jucat cu Ovidiu Petre la Modena, un băiat bun şi un jucător bun. Am jucat contra lui Mutu şi Chivu de multe ori. Sunt jucători mari, care au scris şi scriu istorie pentru România. Am văzut partida echipei României de la Budapesta, când Mutu a înscris. Jucătorii români sunt foarte buni, cu o cultură fotbalistică bună şi foarte legaţi de echipele proprii. Cea mai frumoasă experienţă a mea? Cu siguranţă echipa din oraşul meu, Napoli. Visam de când eram copil să joc acolo şi am reuşit. Dar şi perioada petrecută la Lecce e foarte importantă pentru mine".

Erminio Rullo, în vârstă de 29 de ani, care a evoluat în cariera sa la formaţiile US Lecce, SSC Napoli, Triestina şi Modena, a efectuat luni vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici