Ernesto Valverde, antrenor FC Barcelona: Discuţiile acestea despre Neymar nu se mai termină

Ernesto Valverde, antrenorul lui FC Barcelona, a părut să fie iritat de întrebările primite de la reporteri în legătură cu o posibilă sosire a lui Neymar la echipa catalană.

104 afișări
Imaginea articolului Ernesto Valverde, antrenor FC Barcelona: Discuţiile acestea despre Neymar nu se mai termină

Ernesto Valverde, antrenor FC Barcelona: Discuţiile acestea despre Neymar nu se mai termină

Într-o conferinţă de presă care a avut loc vineri, premergătoare jocului cu Getafe, din campionat, Valverde nu şi-a ascuns disconfortul faţă de cazul Neymar. Antrenorul a declarat că discuţiile despre brazilian ar trebui încheiate, având în vedere că s-a dorit transferul fotbalistului de la Paris Saint-Germain în această vară, însă acesta nu s-a mai realizat.

“Discuţiile acestea despre Neymar nu se mai termină! În vară, aşteptam toţi să vină septembrie pentru ca zvonurile să se încheie. Acum, nu mai am nimic de spus. Toate aceste discuţii (n. red. – legate de întrevederea de la tribunal dintre Neymar şi avocaţii Barcelonei) sunt deasupra atribuţiilor mele contractuale. Sunt probleme interne, care sunt gestionate de alte persoane. Obiectivul nostru ar trebui să fie să avem o conferinţă de presă în care nu vorbim despre Neymar”, a declarat Valverde, citat de ABC.

Neymar a zburat joi după amiază spre Barcelona, unde a fost chemat la tribunal. Atât avocaţii fotbalistului cât şi cei ai clubului catalan au cerut timp adiţional pentru a ajunge la o înţelegere pe cale amiabilă. Se pare că Neymar nu a mai ajuns la tribunal, fapt ce înseamnă că discuţiile amiabile au avut succes.

Potrivit L'Equipe, Neymar a acţionat în judecată clubul Barcelona, pentru că nu a primit bonusul de 26 de milioane de euro promis de catalani când jucătorul a semnat un nou contract cu aceştia, în 2016. De cealaltă parte, clubul FC Barcelona l-a acţionat în instanţă pe brazilian cerându-i înapoi banii primiţi ca bonus pentru extinderea contractului (14 milioane de euro), înainte de a rezilia înţelegerea şi a semna cu Paris Saint Germain.

Tot L'Equipe informează că Neymar şi tatăl său au purtat o discuţie îndelungată cu preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu şi au decis să încheie conflictul pe cale amiabilă.

În ciuda acestor neînţelegeri financiare, Neymar a dorit să se întoarcă în această vară la Barcelona, însă conducerea lui Paris Saint Germain nu i-a permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici