Escude: Unirea Urziceni merită să joace în Liga Campionilor

Fundaşul Julien Escude (FC Sevilla) a declarat, într-o conferinţă de presă, că, prin ceea ce a arătat miercuri în meciul direct, formaţia Unirea Urziceni merită să joace în grupele Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupării andaluze.

12 afișări
Imaginea articolului Escude: Unirea Urziceni merită să joace în Liga Campionilor

Escude: Unirea Urziceni merită să joace în Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un meci pe cinste. Unirea a jucat foarte retras, dar trebuia cu orice preţ să învingem. Am avut posesia, am luat trei puncte şi avem linişte. Unirea merită această oportunitate de a juca în grupele Ligii Campionilor, sunt campionii României şi au un stil de joc foarte fizic", a spus Escude.

Atacantul Alvaro Negredo a precizat că echipa sa a reuşit un meci bun cu Unirea şi, cel mai important lucru, a obţinut cele trei puncte.

"Ne-a fost mai greu la început pentru că Unirea s-a apărat supraaglomerat, dar odată cu deschiderea scorului lucrurile au reintrat în normal. Am controlat partida de la un capăt la altul", a afirmat Negredo.

Mijlocașul Diego Capel a subliniat că Unirea a încercat "să ne închidă toate uşile", dar golul lui Luis Fabiano a rezolvat meciul. "Românii au vrut să închidă toate culoarele spre poarta lor, dar calitatea lui Luis Fabiano ne-a uşurat munca", a comentat el.

Echipa Unirea Urziceni a debutat cu o înfrângere în Liga Campionilor, pierzând, miercuri, în deplasare, scor 0-2 (0-1), cu formaţia spaniolă FC Sevilla, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Luis Fabiano '45+1 şi Renato '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici