Estonii susţin că organizatorii români au difuzat imnul Finlandei la meciul de pe Arena Naţională

Publicaţia online Postimees a notat, în transmisia live efectuată, marţi, de pe Arena Naţională, că la staţia de amplificare a stadionului bucureştean a fost intonat imnul Finlandei în locul celui al Estoniei, la meciul care a decis calificarea naţionalei României la barajul pentru Cupa Mondială.

287 afișări
Imaginea articolului Estonii susţin că organizatorii români au difuzat imnul Finlandei la meciul de pe Arena Naţională

Estonii susţin că organizatorii români au difuzat imnul Finlandei la meciul de pe Arena Naţională (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Contactat de agenţia MEDIAFAX, ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a declarat că oaspeţii nu s-au plâns de faptul că nu ar fi fost intonat imnul Estoniei: "Noi nu am primit nicio reclamaţie, nici scrisă, nici de altă natură din partea delegaţiei Estoniei. De altfel, după cum s-a putut vedea, nici jucătorii nu au avut vreo reacţie în timpul intonării imnului. Din ce am înţeles, imnurile Estoniei şi Finlandei se aseamănă. Oricum, noi verificăm imnurile înainte de meciuri cu un reprezentant al oaspeţilor. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta, înainte cu o zi, iar reprezentantul eston nu a avut de făcut nicio remarcă", a spus Zaharia.

Reprezentativa României şi-a asigurat prezenţa la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014, după ce a încheiat pe locul doi în Grupa D a preliminariilor din zona Europa, învingând, marţi, cu scorul de 2-0, Estonia, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici