Etapa 11 din Liga Florilor: Meciuri echilibrate şi foame de puncte

Etapa 11 din Liga Florilor continuă, miercuri, cu patru meciuri care pun faţă în faţă echipe echilibrate, iar clasamentul este în continuare strâns.

87 afișări
Imaginea articolului Etapa 11 din Liga Florilor: Meciuri echilibrate şi foame de puncte

Etapa 11 din Liga Florilor: Meciuri echilibrate şi foame de puncte

Primul meci din etapa 11 a fost disputat de CSM Bucureşti contra Târgu Jiu, marţi, unde „tigroaicele” s-au impus categoric şi au învins echipa din Oltenia cu 43-26.

Etapa continuă, miercuri, la Zalău, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, unde echipa antrenorului Gheorghe Tadici, HC Zalău, întâlneşte formaţiunea sibiană Măgura Cisnădie, de la ora 14:00.

De la ora 17:30 vor începe alte patru partide. În una dintre ele se vor întâlni CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, echipa coordonată de Florentin Pera, selecţionerul echipei naţionale, şi Corona Braşov, nou-promovată în acest sezon, dar într-o formă bună.

Tot de la 17:30 se duelează SCM Râmnicu Vâlcea cu HC Dunărea Brăila, echipe echilibrate.

SCM Universitatea primeşte vizita Rapidului din Bucureşti, echipa care a pus probleme timp de două sezoane campioanei CSM Bucureşti, iar meciul se va desfăşura în Sala Polivalentă Craiova.

Etapa continuă, iar joi, în Sala Romeo Iamandi din Buzău, echipa din localitate va avea, de asemenea, un meci greu şi echilibrat cu Minaur Baia Mare.

După câteva zile de pauză, etapa se reia în Capitală, unde Ştiinţa Bucureşti întâlneşte un adversar tot de la „lanternă”, Dacia Mioveni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici