Etapă de Campionat Mondial la Snowboard, găzduită în premieră în Maramureş.Organizatorul :„Evenimentul va fi transmis live"

Localitatea turistică Şuior, din Maramureş, va găzdui în premieră pentru România o etapă de Campionat Mondial de snowboard şi freeski, în perioada 26 – 30 ianuarie, concursul fiind un eveniment oficial din calendarul Federaţiei Internaţionale de Ski.

393 afișări
Imaginea articolului Etapă de Campionat Mondial la Snowboard, găzduită în premieră în Maramureş.Organizatorul :„Evenimentul va fi transmis live"

Etapă de Campionat Mondial la Snowboard, găzduită în premieră în Maramureş

La concurs şi-au confirmat prezenţa membri loturilor naţionale ale Ungariei, Ucrainei, Austriei, Germaniei, Italiei, Sloveniei, Slovaciei, Bulgariei si Israelului. De asemenea, şi-au anunţat prezenţa şi riderii români, care au şansa, în premieră pentru Romania, să participe la o etapă de concurs de snowboard sub egida FIS.

„Evenimentul va fi transmis live şi se asteaptă un număr mare de participanţi şi spectatori (dacă situaţia pandemică permite). Riderii dornici să participe la un eveniment de o asemenea anvergură se pot inscrie pe site-ul extremrivulus.ro.”, precizează într-un comunicat Bogdan Iluţ, preşedinte ACS Extrem Rivulus Baia Mare şi organizatorul competiţiei.

Premiile puse la bătaie „sunt fără precedent la vreun concurs din Romania”, susţine Bogdan Iluţ, care mai spune şi că primii 3 clasaţi din fiecare categorie şi disciplină sunt automat calificaţi la Finalele Campionatului Mondial de Ski de la Livigno şi de Snowboard, de la Kaprun, ambele planificate pentru luna martie.

Evenimentul este primul concurs de snowboard slopestyle, etapă FIS, din România şi este organizat de către ACS Extrem Rivulus din Baia Mare, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş, Complex Turistic Şuior, Primăria Oraşului Baia Sprie şi o serie de sponsori generoşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici