Etapa de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile de la Râşnov, anulată din cauza vremii

Etapa de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile la feminin de la Râşnov, competiţie care ar fi trebuit să se desfăşoare în 16-18 februarie, s-a anulat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat joi Federaţia Română de Schi Biatlon.

181 afișări
Imaginea articolului Etapa de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile de la Râşnov, anulată din cauza vremii

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Schi Biatlon

Potrivit unui anunţ al federaţiei, temperaturile de până la 14 grade din ultimele zile, neobişnuite pentru această perioadă a anului, au dus la topirea zăpezii.

„Ne pare foarte rău că nu vom putea asista şi în acest sezon la spectacolul sportiv pe care cele mai bune săritoare cu schiurile din lume l-ar fi făcut pe trambulina de la Râşnov. Condiţiile meteorologice din ultimele zile ne-au adus în imposibilitatea de a găzdui această etapă de Cupă Mondială”, a declarat Puiu Gaspar, secretar general al Federaţiei Române de Schi-Biatlon.

România organizează etape de Cupă Mondială încă din anul 2013, făcând astfel parte dintr-un circuit extrem de select al ţărilor alese de Federaţia Internaţională de Ski pentru a organiza astfel de competiţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici