Etapele din Divizia A, feminină şi masculină, reprogramate din cauza vremii nefavorabile

Biroul Federal al Federaţiei Române de Baschet a decis, joi, amânarea tuturor meciurilor din etapa a XX-a feminină şi masculină, din Divizia A, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, cu excepţia partidei dintre CSM Oradea şi "U" Mobitelco Cluj.

155 afișări
Imaginea articolului Etapele din Divizia A, feminină şi masculină, reprogramate din cauza vremii nefavorabile

Etapele din Divizia A, feminină şi masculină, reprogramate din cauza vremii nefavorabile (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax foto)

"Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a avertizărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, care creează incertitudine asupra posibilităţii de transport a echipelor, arbitrilor şi comisarilor, programul competiţional pentru acest week-end suferă modificări", se arată în comunicatul FR Baschet, de joi.

Conform acestuia, meciurile din etapa a XX-a masculină au fost reprogramate în datele 14 februarie, 7 sau 28 martie, în funcţie de felul în care se vor înţelege echipele. Un singur meci se va juca, sâmbătă, de la ora 19.00, între CSM Oradea şi "U" Mobitelco BT Cluj, campioana făcând deja deplasarea la Oradea.

La feminin, jocurile din etapa a XX-a au fost reprogramate pentru datele 8 sau 22 februarie, la fel ca şi cele din prima etapă a returului Diviziei B (masculin şi feminin), pentru care nu s-au avansat date de disputare.

Alte acţiuni amânate sunt cele ale lotului naţional U16 masculin, din 4-5 februarie, dar şi cele zonale din Programul "PerformBaschet", la nivel de juniori, tot din intervalul 4-5 februarie.

De asemenea, meciurile din etapa programată duminică, la categoria juniori under 14 sunt amânate, precum şi turneul under 13 (masculin), de la Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici