Eto'o, acuzat că a acumulat datorii de 13.000 de euro la plata pensiei alimentare

Atacantul camerunez al echipei Internazionale Milano, Samuel Eto'o, este acuzat că a acumulat datorii de 13.000 de euro la plata pensiei alimentare pentru fiica sa, Annie, născută dintre scurtă relaţie pe care jucătorul a avut-o cu o italiancă, informează Gazzetta dello Sport.

16 afișări
Imaginea articolului Eto'o, acuzat că a acumulat datorii de 13.000 de euro la plata pensiei alimentare

Eto'o, acuzat că a acumulat datorii de 13.000 de euro la plata pensiei alimentare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, mama fetiţei de şase ani, Anna Barranca, cu care Samuel Eto'o a avut o relaţie scurtă la Palma de Mallorca, a precizat că jucătorul nu a achitat pensia alimentară de 3.000 de euro, pe care instanţa l-a condamnat să o plătească în 2004.

Fetiţa şi mama sa locuiesc la Cagliari, de unde este originară Anna Barranca.

Gazzetta dello Sport menţionează că fotbalistul a refuzat în toţi aceşti ani să-şi cunoască fata, deşi aceasta şi-ar dori să-l întâlnească, ea având un poster cu tatăl său în cameră.

Potrivit sursei citate, Anna Barranca se va adresa din nou justiţiei în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici