Eto'o, cel mai bine plătit fotbalist din lume, dacă va ajunge la Manchester City

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Samuel Eto'o, va deveni cel mai bine plătit jucător din lume, cu un salariu săptămânal de 250.000 de lire sterline (293.000 de euro), în cazul în care va accepta un transfer la gruparea Manchester City, informează Daily Mail.

59 afișări
Imaginea articolului Eto'o, cel mai bine plătit fotbalist din lume, dacă va ajunge la Manchester City

Eto'o, cel mai bine plătit fotbalist din lume, dacă va ajunge la Manchester City (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Manchester City i-a oferit lui Eto'o un contract ce prevede un salariu de 13 milioane de lire sterline pe an.

Samuel Eto'o mai are un an de contract cu FC Barcelona.

News of the World a notat, săptămâna trecută, că Manchester City îi va achiziţiona pe fotbaliştii Samuel Eto'o (FC Barcelona) şi Carlos Tevez (Manchester United), urmând să plătească 55 de milioane de lire sterline pentru transferurile acestora.

Manchester City a mai cheltuit în această vară 30 de milioane de lire sterline pentru achiziţii, transferându-i pe Roque Santa Cruz şi Gareth Barry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici