Eto'o: Chivu a fost nervos pe toată echipa, nu doar pe mine

Atacantul camerunez al echipei italiene Internazionale Milano, Samuel Eto'o, a declarat că fundaşul român Cristian Chivu a fost nervos pe toată echipa, nu doar pe el, sâmbătă, în timpul meciului pierdut cu AS Roma (scor 0-1), informează Tuttosport, citat de goal.com

25 afișări
Imaginea articolului Eto'o: Chivu a fost nervos pe toată echipa, nu doar pe mine

Eto'o: Chivu a fost nervos pe toată echipa, nu doar pe mine (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Toata lumea a crezut că Cristian era supărat pe mine, pentru că nu reveneam să îl ajut în faza defensivă. După meci, i-am spus să-mi zică în faţă dacă are ceva să îmi reproşeze, dar el mi-a răspuns că izbucnirea sa în faţa lui Benitez era un reproş adresat întregii echipe, nu doar mie", a explicat camerunezul, pentru a pune punct discuţiilor ivite după ieşirea nervoasă a lui Chivu.

Fundaşul Cristian Chivu l-a ameninţat pe antrenorul Rafael Benitez, sâmbătă, în timpul meciului cu AS Roma, pierdut de Internazionale Milano, în deplasare, scor 0-1, că va ieşi de pe teren, dacă nu ia măsuri: "Dacă nu schimbi ceva, dacă nu aleargă şi ei, eu ies de pe teren", i-a strigat Chivu lui Benitez. Eto'o juca pe partea stângă, la fel ca şi Chivu, motiv pentru care presa italiană a presupus că nemulţumirea fundaşului român era legată de prestaţia camerunezului.

După ce a marcat trei goluri în meciul de miercuri, cu Werder Bremen, din Liga Campionilor (scor 4-0), şi a lămurit problema lui Chivu de sâmbătă, Samuel Eto'o a făcut o comparaţie între jocul echipei sale din sezonul trecut, cu portughezul Jose Mourinho la conducerea tehnică, şi cel de acum, când antrenor este spaniolul Rafael Benitez: "Cu Mourinho jucam pe contraatac. Cu Benitez facem mai mult presing, iar asta este bine pentru noi, atacanţii, fiindcă recuperăm mingea mai aproape de partea adversă şi ne putem crea mai multe ocazii de gol".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici