Eugen Neagoe: Ne pare rău de atmosfera de pe stadion, de suporteri

Tehnicianul Eugen Neagoe a declarat, vineri, că regretă faptul că echipa Universitatea Craiova nu le-a putut oferi astăzi suporterilor o bucurie, apreciind că formaţia craioveană ar fi meritat un rezultat de egalitate în meciul cu Oţelul Galaţi.

12 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe: Ne pare rău de atmosfera de pe stadion, de suporteri

Eugen Neagoe: Ne pare rău de atmosfera de pe stadion, de suporteri (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Ne pare rău de atmosfera de pe stadion, de suporteri. Este pentru a doua oară consecutiv când nu le putem oferi o bucurie, mai ales că astăzi era şi o zi specială. Nu întotdeauna echipa care domină jocul câştigă, şi asta s-a întâmplat şi de această dată. Meritam cel puţin un punct. Poate a intervenit şi oboseala, pentru că am avut două meciuri grele, unul în cupă şi unul în campionat, pe teenuri foarte grele, poate cele mai proaste din Liga I, şi am folosit şi aceeaşi formulă de fiecare dată. Sperăm să reuşim să îi capacităm pe băieţi până la jocul de cupă cu Dinamo şi să ne atingem obiectivul pe care ni l-am propus", a spus Eugen Neagoe.

Antrenorul formaţiei craiovene a adăugat că Oţelul are şanse să câştige titlul în acest an, dacă va continua să obţină rezultate bune: "Oţelul dacă este pe primul loc, înseamnă că merită şi cred că dacă vor continua în acest fel, pot să aibă speranţe la campionat".

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost reuşit în minutul 22 de Silviu Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici