Eugen Neagoe: Suntem fraierii campionatului, arbitrii au alt regulament când arbitrează Craiova

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a criticat arbitrajul meciului pierdut, vineri, scor 1-2, în faţa campioanei CFR Cluj, în etapa XVIII-a a Ligii I, apreciind că "arbitrii au alt regulament când arbitrează Craiova", iar craiovenii "sunt luaţi de fraieri".

16 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe: Suntem fraierii campionatului, arbitrii au alt regulament când arbitrează Craiova

Eugen Neagoe: Suntem fraierii campionatului, arbitrii au alt regulament când arbitrează Craiova (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Suntem luaţi de fraieri, suntem fraierii campionatului! Acum o etapă am primit gol dintr-un henţ, când sunt faulturi împotriva noastră nu se fluieră. Fundaşul lor sare cu picioarele pe spatele jucătorului nostru şi nu ia nici cartonaş galben. La noi, Dilevski a făcut un fault în prima repriză şi a fost avertizat. Ce să mai vorbesc de golul care a fost din ofsaid? Normal că arbitrii au alt regulament când arbitrează Craiova şi altul când arbitrează alte echipe. Este o statistică făcută de presa din România şi din care a reieşit că cea mai defavorizată echipă e Craiova. CFR poate să câştige dintr-un ofsaid mare, nu e nicio problemă! Cu Vasluiul am avut penalti clar, care nu s-a acordat. Trebuia eliminat şi jucătorul respectiv. Noi în 18 etape am primit un penalti care a fost după o fază dubioasă, chiar am spus atunci că n-a fost penalti. S-a vorbit trei zile de acea fază, dar în momentul în care suntem defavorizaţi nu e nicio problemă", a spus Neagoe la conferinţa de presă de după meci.

Eugen Neagoe a admis însă că nu numai arbitrii sunt de vină pentru rezultatele Craiovei. "Nu am spus că doar arbitrii sunt de vină, e şi vina noastră. Dacă suntem arbitraţi aşa, nu mai are niciun rost. A fost un ofsaid foarte mare la Kivuvu care a adus trei puncte. Cadu trebuia eliminat la acea lovitură cu picioarele ridicate. Dacă un jucător e avertizat verbal de cinci ori în prima repriză, trebuia să ia şi galben la un moment dat. Mă refer aici la Emil Dică", a spus Neagoe.

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I. Golurile clujenilor au fost marcate de Traore '69 şi Kivuvu '72, în timp ce pentru craioveni a punctat Dorel Stoica '67.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici