Eugen Pârvulescu: Am făcut recurs şi aşteptăm decizia comisiei

Clubul Pandurii Târgu Jiu a făcut recurs la decizia luată, miercuri seară, de Comisia de soluţionare a litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, care a respins cererea de revizuire a deciziei de neprogramare.

23 afișări
Imaginea articolului Eugen Pârvulescu: Am făcut recurs şi aşteptăm decizia comisiei

Eugen Pârvulescu: Am făcut recurs şi aşteptăm decizia comisiei (Imagine: Montaj Foto)

"După-amiază, la ora 17.00, avem recursul. Să sperăm că decizia Comisiei de Recurs să fie una favorabilă nouă şi conformă cu realitatea. Avem şanse să jucăm cu Craiova, mai sunt câteva zile şi sperăm să se rezolve această problemă", a declarat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al clubului gorjean.

Pârvulescu exclude posibilitatea de a ajunge la o înţelegere cu Dinamo, mai ales că situaţia financiară a clubului nu e foarte bună: "Cu banii suntem şi noi cu probleme, vedeţi că toată lumea e în criză. Nu ne-am gândit la o înţelegere cu Dinamo, aşteptăm decizia Comisiei de Recurs".

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a precizat, joi, că directorul de competiţii al LPF s-a grăbit să aplice o sancţiune cu neprogramarea deşi clubul Pandurii mai avea căi de atac la deciziile comisiilor LPF.

"Este un punct de vedere al Ligii Profesioniste de Fotbal care ne-a fost adus la cunoştinţă în această dimineaţă. Adresa este semnată doar de directorul de competiţii din cadrul LPF, dar cred că dumnealui nu ştia că noi azi noapte, la ora 23:30, am transmis pe faxul LPF cererea de recurs la hotărârea care s-a dat de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor", a precizat secretarul general de la Pandurii.

El a explicat că recursul clubului gorjean va fi analizat în regim de urgenţă: "Am obţinut judecarea în regim de urgenţă, în această seară, la ora 17:00, a cererii de revizuire care face obiectul dosarului menţionat în adresa LPF. Este posibil ca până la urmă meciul să se joace. Cred că cei de la competiţii s-au grăbit să pună în aplicare acea sancţiune de neprogramare. Nu cred că pe Universitatea Craiova o interesează să câştige puncte la masa verde, mai ales că acest derbi al Olteniei s-ar fi jucat cu tribunele pline".

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, joi, că partida Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova, din etapa a VII-a a Ligii I, nu se va disputa, deoarece gruparea gorjeană nu şi-a achitat o datorie de 500.000 de euro către clubul Dinamo Bucureşti. "Conform Hotărârii nr.13/09.07.2009 (Dosar nr.16/CSL - Dosar FRF 634/CL/2009), rămasă irevocabilă prin încheierea pronunţată în 24.08.2010 de către Comisia pentru soluţionarea litigiilor din cadrul LPF, clubul dvs. este sancţionat cu neprogramarea echipelor în competiţiile oficiale şi cu interzicerea dreptului de a transfera jucători în calitate de club cesionar, până la îndeplinirea integrală a obligaţiilor stabilite către SC DINAMO 1948, începând cu etapa a VII-a a Campionatului naţional de fotbal, Liga I, ediţia 2010/2011. Având în vedere că nu v-aţi încadrat în prevederile art.24, lit.C din RSTJF, în ce priveşte respectarea datei limită până la care puteaţi executa obligaţiile stabilite de către CSL prin Hotărârea nr.13/09.07.2009, conform prevederilor Incheierii din 24.08.2010, pronunţată de CSL în dosarul 16/CSL/2009, vă informăm că sancţiunea neprogramării echipei dumneavoastră în etapa a VII-a a Campionatului naţional de fotbal Liga I, ediţia 2010/2011, a devenit efectivă. În consecinţă, jocul CS PANDURII TG. JIU - FC "U" CRAIOVA, programat în data de 13.09.2010, nu se va mai disputa", se arată în comunicatul LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici