LPF: Echipa Pandurii Târgu Jiu nu va fi programată în etapa a VII-a a Ligii I

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, joi, că partida Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova, din etapa a VII-a a Ligii I, nu se va disputa, deoarece gruparea gorjeană nu şi-a achitat o datori de 500.000 de euro către clubul Dinamo Bucureşti.

25 afișări
Imaginea articolului LPF: Echipa Pandurii Târgu Jiu nu va fi programată în etapa a VII-a a Ligii I

LPF: Echipa Pandurii Târgu Jiu nu va fi programată în etapa a VII-a a Ligii I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Redăm integral comunicatul LPF:

"Conform Hotărârii nr.13/09.07.2009 (Dosar nr.16/CSL - Dosar FRF 634/CL/2009), rămasă irevocabilă prin încheierea pronunţată în 24.08.2010 de către Comisia pentru soluţionarea litigiilor din cadrul LPF, clubul dvs. este sancţionat cu neprogramarea echipelor în competiţiile oficiale şi cu interzicerea dreptului de a transfera jucători în calitate de club cesionar, până la îndeplinirea integrală a obligaţiilor stabilite către SC DINAMO 1948, începând cu etapa a VII-a a Campionatului naţional de fotbal, Liga I, ediţia 2010/2011.

Având în vedere că nu v-aţi încadrat în prevederile art.24, lit.C din RSTJF, în ce priveşte respectarea datei limită până la care puteaţi executa obligaţiile stabilite de către CSL prin Hotărârea nr.13/09.07.2009, conform prevederilor Incheierii din 24.08.2010, pronunţată de CSL în dosarul 16/CSL/2009, vă informăm că sancţiunea neprogramării echipei dumneavoastră în etapa a VII-a a Campionatului naţional de fotbal Liga I, ediţia 2010/2011, a devenit efectivă.

În consecinţă, jocul CS PANDURII TG. JIU - FC "U" CRAIOVA, programat în data de 13.09.2010, nu se va mai disputa".

Clubul Pandurii Târgu Jiu trebuia să plătească grupării Dinamo Bucureşti ultima rată din transferul lui Ilie Iordache, în valoare de 500.000 de euro plus TVA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici