Eugen Pîrvulescu: Pandurii Târgu Jiu va fi în continuare o echipă de cupe europene

Noul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa gorjeană va rămâne o formaţie de cupe europene, dar a precizat că va fi greu să mai termine pe locul secund în Liga I, aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut.

176 afișări
Imaginea articolului Eugen Pîrvulescu: Pandurii Târgu Jiu va fi în continuare o echipă de cupe europene

Eugen Pîrvulescu: Pandurii Târgu Jiu va fi în continuare o echipă de cupe europene (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Pandurii va fi în continuare o echipă de cupe europene, ne vom bate tot acolo sus. Chiar dacă nu mai facem transferuri, cu jucătorii pe care-i avem ne batem pentru ocuparea unui loc european. Încercăm să acumulăm cât mai multe puncte, e destul de dificil să mai terminăm pe locul doi în Liga I. Dacă am fi câştigat partida cu Petrolul de pe teren propriu, altele erau datele problemei", a spus Pîrvulescu, conform site-ul oficial al clubului gorjean.

Oficialul gorjean a afirmat că nu există probleme financiare la club. "Am primit bani de la principalul finanţator al clubului, Complexul Energetic Oltenia. Este o sumă cu care ne desfăşurăm în continuare activitatea în condiţii bune. Dânşii vor hotărî suma totală cu care vor contribui pe anul calendaristic 2014, trebuie să menţionez asta şi în dosarul de licenţiere. Nu sunt probleme financiare la clubul Pandurii Târgu Jiu. Dorim să se aştearnă liniştea la Pandurii şi e important să se transmită şi jucătorilor această linişte, să fie un climat de muncă. Eu zic că toate lucrurile decurg normal, de câteva zile am preluat funcţia de preşedinte al clubului şi totul decurge normal, la Pandurii Târgu Jiu nu sunt probleme. Situaţia este bună, una de muncă. Membrii Adunării Generale mi-au spus că sunt preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu pe o perioadă nedeterminată. Nu mi s-a spus că ar fi interimat", a precizat Pîrvulescu.

Fostul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a devenit, săptămâna trecută, managerul general al clubului FC Universitatea Craiova, din Liga a II-a. Condescu va îndeplini funcţia de manager general pe o perioadă de trei ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici