Eugen Trică a condus antrenamentul echipei Universitatea Craiova

Mijlocaşul Eugen Trică a condus antrenamentul efectuat, luni dimineaţă, de echipa Universitatea Craiova, la şedinţă asistând şi tehnicianul Ilie Balaci.

57 afișări
Imaginea articolului Eugen Trică a condus antrenamentul echipei Universitatea Craiova

Eugen Trică a condus antrenamentul echipei Universitatea Craiova (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Antrenamentul a început cu o repriză de pregătire fizică, sub îndrumarea secundului George Biţă, după care Trică a preluat coordonarea şedinţei tehnice. Ilie Balaci a sosit după începerea antrenamentului, iar la sfârşitul acestuia el i-a strâns pe jucători şi a discutat cu ei. Toţi secunzii antrenorului Mark Wotte au fost prezenţi, dar nu şi tehnicianul olandez.

Echipa Universitatea Craiova va pleca, luni după amiază, la Bucureşti, iar a doua zi se va îndrepta spre Piatra Neamţ, unde miercuri va întâlni formaţia Ceahlăul, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Duminică, surse din cadrul clubului oltean au declarat că patronul grupării, Adrian Mititelu, a decis să renunţe la serviciile tehnicianului Mark Wotte, după înfrângerea, cu scorul de 3-1, înregistrată în partida de sâmbătă, cu Internaţional Curtea de Argeş, conducerea tenică a formaţiei urmând a fi preluată de Eugen Trică. Însă oficialii Universităţii Craiova au postat un comunicat pe site-ul oficial, prin care au dezminţit aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici