Eugen Trică: Trebuie să ne fie ruşine

Jucătorul Eugen Trică a declarat că jucătorilor de la CFR Cluj "trebuie să le fie ruşine" după remiza înregistrată, duminică, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a IV-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Eugen Trică: Trebuie să ne fie ruşine

Eugen Trică: Trebuie să ne fie ruşine (Imagine: Mediafax Foto)

"Craiova a fost superioară azi şi putea chiar câştiga. Nouă trebuie să ne fie ruşine. Adevărul e că nu mai avem aceeaşi determinare ca anul trecut. Trebuie să strângem rândurile pentru că urmează meciuri grele", a spus Trică.

Preşedintele Iuliu Mureşan s-a declarat "foarte nemulţumit" de jocul echipei, despre care a spus că a fost una "greoaie".

"E cel mai greu să dai declaraţii după un asemenea moment. Pot să spun după meci că nu suntem în obiectiv, echipa a fost greoaie. Personal sunt foarte nemulţumit de jocul echipei, dar sunt sigur că antrenorii vor găsi soluţii. Mizez pe intrarea lui Yssouf Kone în următoarele etape. Nu e normal ca într-o echipă omul meciului să fie Stăncioiu. Am prins o zi proastă, nu am avut prospeţime, nu am avut viteză şi rezultatul este echitabil", a punctat Mureşan.

Oficialul clujean a explicat şi absenţa lui Culio din lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova: "Culio a început slab acest campionat şi, probabil, din acest motiv nu a prins lotul. Anul trecut a fost un jucător determinant pentru CFR. Echipa nu este în formă, trebuie să iuţim mai mult jocul. Nu rezolvăm nimic cu amenzi, amenzile le dă poliţia. Sper să nu fie vorba de oboseală, pentru că nu e normal ca după patru etape să apară oboseala. A contat şi faptul că au lipsit câţiva jucători".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici