EURO 2012: Condamnări la închisoare pentru doi fani spanioli, doi ruşi şi mai mulţi polonezi

Doi cetăţeni spanioli, doi ruşi şi mai mulţi polonezi au fost condamnaţi la închisoare pentru incidentele legate de meciul Polonia - Rusia, scor 1-1, de la Euro-2012, a anunţat, joi, tribunalul din Varşovia.

234 afișări
Imaginea articolului EURO 2012: Condamnări la închisoare pentru doi fani spanioli, doi ruşi şi mai mulţi polonezi

EURO 2012: Condamnări la închisoare pentru doi fani spanioli, doi ruşi şi mai mulţi polonezi (Imagine: Shutterstock)

"Doi ruşi şi doi spanioli au fost condamnaţi la închisoare cu executare", a precizat Wojciech Malek, purtător de cuvânt al tribunalului, citat de agenţia PAP.

Potrivit agenţiei poloneze, au mai fost condamnaţi la închisoare cel puţin patru huligani polonezi.

Malek nu a menţionat durata pedepselor pronunţate miercuri. El afirmase, anterior, că ar putea fi vorba de condamnări de 3 până la 5 luni de închisoare.

În total, 30 din cei 184 de huligani arestaţi marţi la Varşovia au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare sau la plata unor amenzi pentru ofense sau agresiuni la adresa poliţiştilor, ori pentru participarea la adunări ilegale.

Cele 184 de persoane, majoritatea cetăţeni polonezi, au fost arestate după incidente soldate cu aproximativ 20 de răniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici