Euro 2012: Eroul meciului Spania - Franţa jubilează după cele două goluri. "A fost un mod frumos de a sărbători meciul cu numărul 100 la naţională

Mijlocaşul spaniol Xabi Alonso, care a înscris ambele goluri ale victoriei Spaniei în meciul cu Franţa, scor 2-0, la Euro-2012, a declarat că el şi colegii lui au controlat jocul de la început până la sfârşit şi şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu reuşitele sale la această a 100-a selecţie.

460 afișări
Imaginea articolului Euro 2012: Eroul meciului Spania - Franţa jubilează după cele două goluri. "A fost un mod frumos de a sărbători meciul cu numărul 100 la naţională

Euro 2012: Eroul meciului Spania - Franţa jubilează după cele două goluri. "A fost un mod frumos de a sărbători meciul cu numărul 100 la naţională

"La acest stadiu al turneului, toate meciurile sunt pe viaţă şi pe moarte. Fără să avem multe ocazii, am controlat total jocul. Ştim să reacţionăm într-un astfel de meci. Am controlat jocul de la început până la sfârşit. Sigur că înscrierea rapidă a unui gol face ca totul să fie mai uşor. A fost un mod frumos de a atinge cifra de 100 de meciuri la naţională. Am câştigat, ne-am calificat în semifinale, am înscris două goluri şi am fost ales omul meciului", a spus Alonso.

Xabi Alonso a intrat, sâmbătă, în "clubul select" al spaniolilor cu 100 de selecţii în echipa naţională, în care se aflau doar Casillas, Zubizarreta, Xavi Hernandez şi Raul.

Reprezentativa Spaniei, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Polonia şi Ucraina, după ce a învins, sâmbătă seară, la Doneţk, cu scorul de 2-0 (1-0), naţionala Franţei, în sferturile de finală ale competiţiei.

Ambele goluri ale spaniolilor au fost marcate de Xabi Alonso, în minutele 19 şi 90+1, al doilea dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Reveillere la Pedro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici