EURO 2012: Van der Vaart dezvăluie cum se va califica Olanda în sferturi. "Batem Portugalia şi Germania învinge Danemarca"

Mijlocaşul olandez Rafael van der Vaart a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Germania, scor 1-2, că formaţia sa a fost întrecută de o echipă de clasă mondială, dar a precizat că mai au încă şanse de calificare.

752 afișări
Imaginea articolului EURO 2012: Van der Vaart dezvăluie cum se va califica Olanda în sferturi. "Batem Portugalia şi Germania învinge Danemarca"

EURO 2012: Van der Vaart dezvăluie cum se va califica Olanda în sferturi. "Batem Portugalia şi Germania învinge Danemarca" (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Acum trebuie să batem Portugalia cu 2-0 şi să sperăm că Germania va învinge Danemarca. Este încă posibil să ne calificăm, trebuie să credem. Germania a jucat bine şi a marcat două goluri fantastice. Este o echipă de clasă mondială. Sigur, nu sunt fericit să încep meciurile pe banca de rezerve. M-am montat la pauză când am intrat şi am dat totul în repriza a doua. Din păcate nu a fost de ajuns", a spus Van der Vaart.

Atacantul Arjen Robben a afirmat că îi va contacta pe coechipierii săi de la Bayern Munchen şi care fac parte din lotul Germaniei pentru a le cere să învingă Danemarca. "Nimic nu merge bine, dar nu trebuie să dăm vina pe cineva anume. Problemele apar deoarece sunt prea multe spaţii între linii. Sper să corectăm asta în meciul cu Portugalia. Sunt convins că vom câştiga acel meci. Trebuie să recunoaştem că nu mai suntem în forma de acum doi ani (n.r. - Olanda a ajuns în 2010 în finala Cupei Mondiale). Îi voi contacta pe coechipierii mei de la Bayern care sunt în naţionala Germaniei pentru a le cere să bată Danemarca. Unii deja mi-au promis. Sper să se ţină de cuvânt", a precizat Robben.

Reprezentativa Germaniei a învins, miercuri seară, la Harkov, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Olandei, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei B de la Campionatul European. Pentru Germania a marcat Gomez '24, '38, iar pentru Olanda a înscris Van Persie '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici