Euro 2016: Ciprian Tătăruşanu ocupă locul patru în topul numărului de parade reuşite

Ciprian Tătăruşanu, portarul echipei naţionale de fotbal a României, ocupă locul patru în topul numărului de parade reuşite la Euro 2016, la egalitate cu Petr Cech (Cehia), ambii cu câte opt parade, potrivit statisticilor oficiale ale Campionatului European din Franţa.

1347 afișări
Imaginea articolului Euro 2016: Ciprian Tătăruşanu ocupă locul patru în topul numărului de parade reuşite

Euro 2016: Ciprian Tătăruşanu ocupă locul patru în topul numărului de parade reuşite (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

Tătăruşanu şi Cech sunt precedaţi în clasament de către ucraineanul Andriy Pyatov şi austriacul Robert Almer, ambii cu câte 12 intervenţii salvatoare, lider în acest top fiind islandezul Hannes Thor Halldorsson, care şi-a salvat echipa de 14 ori.

Ciprian Tătăruşanu a fost desemnat de către suporterii României drept cel mai bun tricolor al remizei cu Elveţia, în aplicaţia ”Omul meciului” de pe site-ul arenafanilor.ro, potrivit Federaţiei Române de Fotbal.

În topul celor mai buni marcatori ai turneului, naţionala României este reprezentată de Bogdan Stancu, care împarte prima poziţie cu alţi patru jucători, toţi cu câte două reuşite: galezul Gareth Bale, belgianul Romelu Lukaku, francezul Dimitri Payet şi spaniolul Alvaro Morata. Purtătorul tricoului cu numărul 19 este singurul dintre cei cinci care a marcat din lovitură de la 11 metri, Stancu reuşind să înscrie în acest mod atât împotriva Franţei, cât şi în poarta Elveţiei.

Partida România - Albania, în grupa A de la Euro 2016, are loc duminică, la Lyon, de la ora 22:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici