EURO 2016: UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva Ungariei, Belgiei şi Portugaliei

UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva Ungariei, Belgiei şi Portugaliei, după ce suporterii celor trei echipe au creat probleme la meciurile disputate sâmbătă la Campionatul European, informează oficialii forului european, citaţi de Reuters

915 afișări
Imaginea articolului EURO 2016: UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva Ungariei, Belgiei şi Portugaliei

EURO 2016: UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva Ungariei, Belgiei şi Portugaliei

Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA a decis să deschidă 3 capete de acuzare împotriva federaţiei maghiare după ce suporterii unguri au folosit torţe, au aruncat cu obiecte în teren şi au creat probleme în tribună, la meciul cu Islanda.

Un martor, citat de agenţia Reuters povesteşte că “poliţia a fost nevoită să intre în sectorul ocupat de fanii maghiari iar un jucător al naţionalei islandei a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.”, în timp ce se bucura pentru reuşita lui Gylfi Sigurdsson.

O altă procedură disciplină a fost deschisă împotriva Federaţiei Belgiene, după ce suporterii au aprins torţe în timpul meciului câştigat împotriva Irlandei cu 3-0.

Nici Portugalia nu a scăpat şi va primi, probabil, o amendă după ce un suporter a intrat pe teren la meciul 0-0 cu Austria, pentru a-şi face un selfie cu vedeta portughezilor, Cristiano Ronaldo.

Deocamdată a fost stabilită doar data la care va fi audiată Federaţia de la Budapesta, 21 iunie, în timp ce Belgia şi Portugalia vor fi judecate ulterior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici