Euro 2016 - Cristiano Ronaldo: E un pic frustrant, am încercat să câştigăm jocul. Islanda nu a încercat nimic

Naţionala Portugaliei a remizat, marţi, scor 1-1, cu Islanda, în ultimul meci al etapei cu numărul unu a fazei grupelor Campionatului European din Franţa, iar startul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat la final că nordicii au făcut antijoc.

945 afișări
Imaginea articolului Euro 2016 - Cristiano Ronaldo: E un pic frustrant, am încercat să câştigăm jocul. Islanda nu a încercat nimic

Cristiano Ronaldo: E un pic frustrant, am încercat să câştigăm jocul. Islanda nu a încercat nimic

La 30 de ani, Cristiano Ronaldo a reuşit să-l egaleze pe Luis Figo la numărul de selecţii în echipa naţională, ambii au câte 127 şi sunt cei mai selecţionaţi fotbalişti ai lusitanilor. Odată cu meciul cu Islanda, Ronaldo a bifat a 15-a prezenţă pentru Portugalia, la un turneu final, egalândul astfel pe Nuno Gomes.

”E un pic frustrant, am încercat să câştigăm jocul. Islanda nu a încercat nimic. Şi-au creat două ocazii în 90 de minute şi au reuşit un gol. Au pus autobuzul în poartă. E dificil să joci când o echipă nu joacă şi nu iese la joc, chiar şi aşa noi am jucat şi am încercat să câştigăm.

E frustrant pentru noi, dar e de abia începutul, nu suntem îngrijoraţi. Aţi văzut şi Spania şi Franţa, echipe puternice ale turneului, au avut şi ele dificultăţi în a-şi câştiga jocurile. Suntem sută la sută încrezători că vom câştiga următorul joc. Noi am făcut tot ce a depins de noi, am avut mereu mingea, dar ei doar s-au apărat. Când nu încerci nimic şi doar te aperi, dai dovadă de o mentalitate de echipă mică şi nu vei reuşi nimic în competiţie”, a declarat Cristiano Ronaldo după jocul cu Islanda.

Aproximativ 40.000 de islandezi au făcut deplasare în Franţa pentru meciul naţionalei, aflată la prima participare din istorie la un turneul final, ceea ce înseamnă aproximativ 12% din populaţia Islandei (330.000 de locuitori). Acelaşi număr de locuitori îl are şi oraşul englez Leicester.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici