Euro-2016: Germania, Anglia, Portugalia, Belgia şi Spania, în prima urnă la tragerea la sorţi. Suedia, Bosnia, Ucraina şi Ungaria, capi de serie la baraj

Reprezentativele Germaniei, Angliei, Portugaliei, Belgiei şi Spaniei vor face parte din prima urnă la tragerea la sorţi pentru Campionatul European din 2016, în timp ce România trebuie să aştepte încheierea partidelor din play-off pentru a afla unde va fi plasată, în urna a treia sau a patra. Reprezentativele Suediei, Bosniei-Herţegovina, Ucrainei şi Ungariei vor fi capi de serie la barajul pentru calificare.

1248 afișări
Imaginea articolului Euro-2016: Germania, Anglia, Portugalia, Belgia şi Spania, în prima urnă la tragerea la sorţi. Suedia, Bosnia, Ucraina şi Ungaria, capi de serie la baraj

Euro-2016: Germania, Anglia, Portugalia, Belgia şi Spania, în prima urnă la tragerea la sorţi. Suedia, Bosnia, Ucraina şi Ungaria, capi de serie la baraj

În prima urnă se va afla şi Franţa, în calitate de gazdă a competiţiei, informează uefa.com.

În urna a doua vor fi Italia, Rusia, Elveţia, Austria şi Croaţia.

Dacă Bosnia va câştiga în play-off, va fi în urna a doua. Dacă Bosnia va pierde, Ucraina poate intra în urna a doua, în cazul în care trece de play-off. Dacă ambele echipe pierd, Cehia va fi a şasea echipă din urna a doua.

În urna a patra vor fi Islanda, Ţara Galilor, Albania şi Irlanda de Nord.

Cehia, Polonia, România, Slovacia şi Turcia vor trebui să aştepte disputarea play-off-ului pentru a afla în ce urne vor fi.

Suedia, Bosnia, Ucraina şi Ungaria-capi de serie la baraj

Reprezentativele Suediei, Bosniei-Herţegovina, Ucrainei şi Ungariei vor fi capi de serie la barajul pentru calificarea la Campionatul European din 2016, a mai anunţat UEFA.

Tragerea la sorţi, programată duminică, la Nyon, va desemna adversarele acestor echipe dintre cele care nu sunt capi de serie: Danemarca, Irlanda, Norvegia şi Slovenia.

Turul barajului se va disputa la 12/13/14 noiembrie, iar returul la 15/16/17 noiembrie.

La Campionatul European s-au calificat România, Islanda, Croaţia Cehia, Belgia, Ţara Galilor, Spania, Slovacia, Germania, Polonia, Anglia, Elveţia, Irlanda de Nord, Austria, Rusia, Italia, Portugalia, Albania, Turcia şi Franţa, din postura de ţară gazdă.

Tragerea la sorţi a grupelor pentru Euro-2016 va avea loc la 12 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici