EURO 2016 - Giovanni de Biasi, selecţioner Albania: Batem România şi ne calificăm în optimi

Giovanni de Biasi, selecţionerul naţionalei Albaniei, a declarat după înfrângerea, scor 0-2, împotriva Franţei, că meciul cu România este decisiv pentru calificarea în optimile de finală, iar echipa sa poate câştiga această partidă.

4355 afișări
Imaginea articolului EURO 2016 - Giovanni de Biasi, selecţioner Albania: Batem România şi ne calificăm în optimi

EURO 2016 - Giovanni de Biasi, selecţioner Albania: Batem România şi ne calificăm în optimi (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"Putem să batem România şi să ne calificăm în optimile de finală. Chiar dacă până acum nu am reuşit să marcăm, sunt sigur că o vom face în meciul cu România şi vom obţine punctele de care avem nevoie pentru a ne califica. Cred că suntem o echipă organizată şi care joacă un fotbal bun." a declarat selecţionerul Albaniei, Giovanni de Biasi, după înfrângerea cu Franţa.

Antoine Griezmann şi Dimitri Payet au marcat golurile pentru naţionala lui Didier Deschamps în meciul cu Albania. În urma acestui succes, Franţa a acumulat şase puncte după două meciuri şi a obţinut calificarea în fazele eliminatorii, chiar dacă mai are de disputat o partidă împotriva Elveţiei, pe 19 iunie.

"Arlind Ajeti, înlocuitorul lui Lorik Cana, şi-a făcut foarte bine datoria. Ar putea avea un viitor în naţionala Albaniei, pentru că este un jucător cu bune calităţi. Sunt foarte bucuros de performanţele echipei mele şi de joc. Când am intrat în vestiar, le-am spus jucătorilor să ridice capul sus şi să fie mândri de felul cum au jucat împotriva unei naţionale foarte puternice. Le-am pus mari probleme francezilor în acest meci." a mai spus De Biasi.

Albania va juca în ultimul meci din grupe de la Campionatul European, duminică, 19 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul din Lyon, împotriva României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici