EURO 2016: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva României, după meciul cu Elveţia

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva României, după ce suporterii elevilor lui Anghel Iordănescu au aprins torţe pe stadion, după golul marcat de Bogdan Stancu, în minutul 18 al partidei cu Elveţia, încheiată la egalitate, scor 1-1.

18622 afișări
Imaginea articolului EURO 2016: UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva României, după meciul cu Elveţia

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva României, după meciul cu Elveţia

România şi Elveţia au terminat la egalitate, scor 1-1, al doilea meci disputat la Campionatul European. La doar o zi după încheierea partidei, UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva României. Motivul este legat de faptul că suporterii români au aprins torţe pe stadion, după golul marcat de Bogdan Stancu, din penalty, în minutul 18.

Şi Ungaria se află în aceeaşi postură tot din pricina torţelor aprinse de fanii maghiari, la meciul împotriva Austriei.

Pe durata acestui Campionat European, Rusia a mai fost anchetată de UEFA din pricina incidetelor produse de fanii ruşi la meciul cu Anglia. Federaţia Rusă a fost amendată cu 150.000 de euro pentru incidentele provocate de către suporterii săi în timpul meciului cu Anglia, iar în comunicatul UEFA se arată că Rusia a fost descalificată cu suspendare, ceea ce înseamnă că naţionala antrenată de Leonid Slutşki va fi eliminată de la Campionatul European la următorul incident de acest gen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici