Euro 2020: meciul Spania - Suedia, în pericol să nu se dispute. Patru jucători au fost loviţi de COVID-19

  • Prima afectată a fost naţionala iberică: după Busquets, Spania l-a pierdut şi pe Llorente.
  • Suedezii au anunţat, la rându-le, că au doi jucători infectaţi cu SARS-CoV-2.
  • Selecţionerul Spaniei l-a chemat în cantonament şi pe portarul Kepa Arrizabalaga.
256 afișări
Imaginea articolului Euro 2020: meciul Spania - Suedia, în pericol să nu se dispute. Patru jucători au fost loviţi de COVID-19

Dejan Kulusevski

Spania şi Suedia două reprezentative lovite puternic de COVID-19 (prima a fost Ţările de Jos, care a trebuit să renunţe la portarul Cillessen). Ambele fac parte din Grupa E şi, conform programării, ar trebui să se dueleze luni, 14 iunie, la Sevilla.

ACTUALIZARE. Diego Llorente a devenit al doilea jucător lovit de COVID-19, după Busquets. Astfel, Spania are doi jucători pe care nu-i poate folosi, iar Suedia - doi.

După ce Spania a fost nevoită să renunţe la Sergio Busquets, Suedia a anunţat că are, la rându-i, doi jucători pozitivi, punând în pericol meciul direct.

Cei doi jucători ar fi extrema Dejan Kulusevski şi mijlocaşul de la Bologna, Mattias Svanberg. Primul este o vedetă a lotului, jucând pentru Juventus Torino.

Kulusevski a fost primul care a intrat în izolare, după ce tânărul de 21 de ani s-a plâns că suferă de simptome asemănătoare frigului.

O declaraţie a FA suedeză a confirmat ştirea, explicând: „În această dimineaţă, Dejan Kulusevski ne-a informat în echipa medicală că are simptome de răceală. Avea frisoane. Dejan a fost testat rapid imediat, iar testul a fost pozitiv. Dejan a fost de atunci izolat de restul grupului şi nu a călătorit cu noi la Göteborg”, spune medicul echipei naţionale, Anders Valentin

Ulterior, s-a dat ştirea că Svanberg, în vârstă de 22 de ani, a fost depistat pozitiv şi a părăsit, marţi, baza de antrenament a Suediei, pentru a se izola până când i se va permite să se întoarcă.

Spania a jucat marţi seară cu Lituania, dar selecţionerul Luis Enrique a trimis în teren naţionala de tineret. Care nu s-a descurcat deloc rău. A fost 4-0 pentru iberici.

Managerul Luis Enrique a chemat, de asemenea, cinci jucători suplimentari. Primii patru ieri, iar de astăzi s-a alăturat echipei şi portarul de la Chelsea, Kepa Arrizabalaga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
suedia,
jucatori

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici