Europa League: Hagi vs Haaland. Barcelona va avea o dublă dificilă cu Napoli. Lista completă a meciurilor

Tragerea la sorţi a meciurilor de baraj din turul eliminatoriu al Europa League s-a desfăşurat luni la Nyon, după cea pentru Liga Campionilor, care a fost invalidată şi repetată. Barcelona o va înfrunta pe Napoli, în timp ce lui Rangers i-a fost hărăzită Borussia Dortmund.

660 afișări
Imaginea articolului Europa League: Hagi vs Haaland. Barcelona va avea o dublă dificilă cu Napoli. Lista completă a meciurilor

Europa League: Hagi vs Haaland. Barcelona va avea o dublă dificilă cu Napoli. Lista completă a meciurilor

Barcelona va înfrunta pe Napoli în play-off-ul turului eliminatoriu al Europa League, în timp ce Borussia Dortmund trebuie să treacă de campioana Scoţiei, Rangers, pentru a-şi atinge visul de a savura gloria continentală.

Din Serie A, Atalanta se va duela cu Olympiacos, RB Leipzig cu Real Sociedad, iar Zenit cu Real Betis.

În altă ordine de idei, Porto se va duela cu Lazio, iar Sheriff - proaspăt ieşită din aventura din Liga Campionilor - a fost împerecheată cu Braga.

Tragerea la sorţi completă a tururilor eliminatorii din Europa League:

  • Sevilla vs Dinamo Zagreb
  • Atalanta vs Olympiacos
  • RB Leipzig vs Real Sociedad
  • Barcelona vs Napoli
  • Zenit vs Real Betis
  • Borussia Dortmund vs Rangers
  • Sheriff vs Braga
  • Porto vs Lazio

Barcelona a ieşit din Liga Campionilor în faza grupelor pentru prima dată în 21 de ani, iar lucrurile nu sunt pe cale să devină mai uşoare pentru echipa lui Xavi în Europa.

Borussia Dortmund a suferit o eliminare surprinzătoare din competiţia de elită a cluburilor din Europa, iar acum trebuie să treacă de Rangers, pentru a demonstra că eliminarea din CL a fost doar o eroare. Cu siguranţă însă că Hagi şi compania îi vor primi cu tribunele încinse pe Ibrox pe Erling Haaland şi ai lui, când aceştia vor veni la Glasgow.

Sevilla, cu şase succese anterioare în palmares, va fi un adversar periculos pentru orice rival, în condiţiile în care obiectivul este să joace finala care va avea loc pe stadionul propriu. Până acolo însă, va avea de înfruntat pe Dinamo Zagreb.

Rivalii locali de la Real Betis caută, de asemenea, săncâştige trofeul pe pământ andaluz, iar pentru asta va trebui să treacă pentru început de Zenit Sankt Petersburg.

Porto versus Lazio este o altă întâlnire între două echipe cu o istorie bogată în competiţiile continentale, în timp ce Sheriff a câştigat deja o mulţime de admiratori în acest sezon, după ce moldovenii au obţinut un succes notabil, în septembrie, în faţa lui Real Madrid, şi vor dori cu siguranţă să impresioneze din nou atunci când se vor confrunta cu portughezii de la Braga.

Toate meciurile se vor juca în două manşe, prima dintre acestea având loc pe 17 februarie 2022.

Meciurile retur vor avea loc o săptămână mai târziu, pe 24 februarie.

Învingătoarele se vor alătura celor opt câştigătoare ale grupelor Europa League în optimi, în timp ce învinsele vor părăsi complet competiţia europeană.

Finala se va juca pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, pe 18 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici