Europa League | Rondon: Nu sunt eu eroul, ci întreaga echipă este

Mario Junior Rondón Fernández este jucătorul care a adus victoria campioanei României, CFR Cluj, în etapa a patra din grupa E a Europa League. Echipa pregătită de antrenorul Dan Petrescu s-a impus cu 1-0 în faţa formaţiei din Ligue 1, Rennes, cu 1-0.

64 afișări
Imaginea articolului Europa League | Rondon: Nu sunt eu eroul, ci întreaga echipă este

Europa League | Rondon: Nu sunt eu eroul, ci întreaga echipă este

Intrat pe teren în minutul 71, în locul lui Traore, Mario Rondon, a reuşit să deschidă scorul în Gruia. În minutul 87, Deac a executat perfect un corner, iar Rondon a marcat cu o lovitură perfectă de cap. Ardelenii au terminat însă meciul în 10 oameni, marcatorul golului a fost eliminat de centralul partidei în minutul 90. Rondon a intrat cu talpa pe tibia lui Niang.

"Nu sunt eu eroul, ci întreaga echipă este. Este meritul echipei, pentru că sunt lucruri pe care le lucrăm la antrenamente. Azi dimineaţă am lucrat la faze fixe şi mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm.

Am simţit motivaţia celui care intră pe parcurs şi trebuie să îşi ajute echipa. Nu mi-am făcut decât munca", a spus Rondon, la finalul meciului, la Digi Sport.

CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct din următoarele două meciuri (cu Lazio şi Celtic) pentru a se asigura de prezenţa în primăvara europeană. Campioana României a rămas pe locul secund în grupa E, cu 9 puncte. Liderul grupei, Celtic Glasgow, s-a impus în faţa echipei Lazio, scor 2-1, şi s-a calificat în optimile Europa League

"Calificarea este importantă nu numai pentru club, ci şi pentru întreaga ţară. Vom lupta pentru primul loc", a mai spus Rondon.

Clasamentul Grupei E:
1. Celtic – 10 puncte
2. CFR Cluj – 9 puncte
3. Lazio – 3 puncte
4. Rennes – 1 punct

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici