Europa League: S-au tras la sorţi meciurile din turul I preliminar

  • FCSB, Universitatea Craiova şi FC Botoşani vor disputa primul tur preliminar Europa League pe 27 august
  • FCSB şi Craiova au fost în a doua urnă valorică
  • FCSB va juca acasă, iar CFR şi Botoşani în deplasare
870 afișări
Imaginea articolului Europa League: S-au tras la sorţi meciurile din turul I preliminar

Echipele noastre îşi ştiu adversarele din primul tur preliminar Europa League. FCSB va juca acasă cu armenii de la FC Shirak. Craiova şi Botoşani au mulţi kilometri de parcurs şi le vor înfrunta pe Locomotiv Tbilisi, din Georgia, şi FC Ordabasy, din Kazahstan.

FCSB nu va obosi pe drum, dar va avea cel mai greu meci dintre cele trei. Shirak a terminat pe locul 4 în Armenia. Trupa lui Bergodi dă de o echipă care a început prost campionatul şi Botoşani a fost cea mai norocoasă. A scăpat de Partizan Belgrad şi Lech Poznan la tragerea la sorţi.

Până în grupe e cale lungă. Dacă totul merge ceas, românii ar putea spera la play-off-ul pentru grupele Europa League din 1 octombrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici