Eurosport va transmite US Open în toată Europa până în anul 2022

Eurosport a anunţat că va continua să transmită în toată Europa turneul de Grand Slam de la US Open, desfăşurat în Statele Unite ale Americii, în următorii cinci ani.

173 afișări
Imaginea articolului Eurosport va transmite US Open în toată Europa până în anul 2022

Eurosport va transmite US Open în toată Europa până în anul 2022

Noul acord, în vigoare până în 2022, oferă postului de televiziune Eurosport drepturi exclusive asupra acestui turneu şi evidenţiază angajamentul de a prezenta cel mai valoros conţinut de sport premium în direct.

Acordul garantează fanilor că vor avea posibilitatea să vada la lucru vedete precum Rafael Nadal, Roger Federer şi noul număr unu mondial în tenisul feminin, Simona Halep, concurând în cele mai importante competiţii ale tenisului mondial – cele patru turnee de Mare Şlem de la Melbourne, Paris, Wimbledon şi New York – pe canalele TV Eurosport şi online pe Eurosport Player, de-a lungul întregului sezon.

Pe lângă Open-ul Statelor Unite, Eurosport deţine şi drepturile de transmisiune pentru Australian Open şi pentru Roland Garros în peste 50 de ţări din Europa precum şi drepturile pentru Wimbledon în 34 de ţări şi teritorii din Europa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici