Eveniment automobilistic pe străzile din Bucureşti în acest weekend

A cincea etapă din Campionatul Naţional de Super Rally va avea loc sâmbătă, pe şoseaua Kiseleff din Capitală, acolo unde 24 de piloţi şi-au anunţat prezenţa, evenimentul urmând să fie decisiv şi pentru stabilirea titlului de campion în această disciplină.

946 afișări
Imaginea articolului Eveniment automobilistic pe străzile din Bucureşti în acest weekend

Eveniment automobilistic pe străzile din Bucureşti în acest weekend

Deja o tradiţie pentru Bucureşti, Super Rally ajunge pentru al patrulea an consecutiv în centrul oraşului, iar fanii, al căror acces este gratuit, care vor fi prezenţi pe Kiseleff, între Arcul de Triumf şi Piaţa Presei, vor avea ocazia să vadă în acţiune modele precum Formula Renault, Ferrari, Radical SR8, Nova Proto sau Mitsubishi Lancer Evo.

Trofeul UniCredit Leasing powered by Audi poate decide şi numele campionului absolut pentru sezonul 2022. Amânat la Craiova, verdictul s-ar putea da sâmbătă după amiază în runda de la Bucureşti. Lider autoritar, campionul en-titre Jerome France are 77 de puncte, cu 19 mai mult decât Costel Căşuneanu, principalul contracandidat. Cu o victorie şi în acest weekend, pilotul francez şi-ar asigura matematic titlul de campion înaintea rundei finale.

Printre piloţii care vor concura la evenimentul din Bucureşti se numără Mihai Leu (Radical SR8), Dani Oţil (Renault Clio Trophy), Vali Porcişteanu (Mitsubishi Lancer Evo 9), Alex Mirea (Radical SR3) sau Didier Balcaen (Formula Renault).

Competiţia va începe sâmbătă dimineaţă, de la ora 09:00, odată cu manşele de recunoaşteri, urmate de antrenamente, iar manşele de concurs sunt programate să debuteze la ora 14:00. Competiţia va putea fi urmărită atât pe canalele Prima Sport, cât şi pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici