Evenimentul "Uniţi pentru Mihai" a strâns 44.000 de euro, care vor ajunge la Mihai Neşu

În urma evenimentului "Uniţi pentru Mihai", organizat pe data de 9 mai, la Sala Polivalentă, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de către Steaua, cu scopul de a strânge fonduri pentru Mihai Neşu, organizatorii au anunţat că s-a strâns suma de 44.000 de euro.

354 afișări
Imaginea articolului Evenimentul "Uniţi pentru Mihai" a strâns 44.000 de euro, care vor ajunge la Mihai Neşu

Evenimentul "Uniţi pentru Mihai" a strâns 44.000 de euro, care vor ajunge la Mihai Neşu (Imagine: Doru Gheorghiu/ Arhiva Mediafax Foto)

După accidentul din 2010, atunci când s-a lovit cu un coechipier la unul dintre antrenamentele echipei olandeze Utrecht, Mihai Neşu se află într-un scaun cu rotile, fiind paralizat de la gât în jos. Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de către Steaua, în 1986, membrii echipei din 2006 şi cei din 1986 au organizat un meci caritabil în scopul de a strânge fonduri pentru a contribui la tratamentele fostului fundaş al Stelei.

La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, Anghel Iordănescu, Miodrag Belodedici, Tudorel Stoica, Helmuth Duckadam, Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Dorin Goian şi antrenorul Oleg Protasov. Organizatorii au anunţat, luni, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că în urma evenimentului s-a strâns suma de 44.000 de euro.

"Dragi prieteni, pentru că ştim cât de mult doriţi să aflaţi ce rezultat a avut primul nostru eveniment dedicat lui Mihai Neşu, avem pentru voi câteva date exacte. Am reuşit să strângem 44.000 de euro de la sponsori, vânzarea biletelor, tricourilor si eşarfelor precum şi din urnele de donaţii. Mihai a primit de asemenea donaţii pe conturile personale de la foştii colegi şi antrenori, dar şi de la oameni de bine care nu l-au cunoscut personal. Vă mulţumim tuturor şi vă aşteptăm cu mare drag la următorul eveniment!", se arată în mesajul postat pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici