Evoluţiile jucătorilor români în campionatele străine

Mijlocaşul Sorin Paraschiv a fost integralist, sâmbătă, la formaţia Rimini, în meciul încheiat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Chievo Verona, în etapa a XXIX-a a ligii secunde din Italia.

11 afișări
Imaginea articolului Evoluţiile jucătorilor români în campionatele străine

Mihai Stoichiţă, antrenorul formaţiei Aris Limassol (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Tot în Serie B, Bogdan Pătraşcu a fost titular la Piacenza în meciul de pe teren propriu cu Avellino, câştigat cu scorul de 1-0.

În etapa a XXIV-a a campionatului Ciprului, formaţia Aris Limassol, antrenată de Mihai Stoichiţă, a pierdut, în deplasare, cu scorul de 0-3, meciul cu APOEL Nicosia. La Aris, Adrian Mihalcea şi Ciprian Mozacu au fost integralişti, Laurenţiu Diniţă a fost trimis în teren în minutul 56, iar Mihai Stere nu a fost folosit. La gazde, Daniel Florea nu a evoluat.

Fundaşul Sorin Botiş a fost integralist la Zalaegerszeg în partida încheiată la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Diosgyor, în etapa a XVIII-a a campionatului Ungariei. La gazde, Florin Pelecaci nu a fost folosit.

Echipa Nyiregyhaza, cu Szabolcs Perenyi integralist, a remizat, în deplasare, scor 2-2, cu REAC. Ceilalţi români de la Nyiregyhaza, portarul Filip Lăzăreanu, fundaşul Claudiu Cornaci şi mijlocaşul Marius Sava, nu au fost folosiţi.

Tot în campionatul Ungariei, atacantul Tibor Moldovan a evoluat pentru Ujpest din minutul 69 al întâlnirii de pe teren propriu cu MTK Budapesta, pierdută cu scorul de 1-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici