EXCLUSIV: Dulca ar fi încercat mituirea lui Chiţa înaintea meciului cu "U" - surse

Observatorul Cristian Dulca, fost director executiv adjunct al clubului Universitatea Cluj, ar fi încercat mituirea fundaşului echipei UTA Arad, Alin Chiţa, înaintea meciului contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, au declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, surse federale.

9 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Dulca ar fi încercat mituirea lui Chiţa înaintea meciului cu "U" - surse

EXCLUSIV: Dulca ar fi încercat mituirea lui Chiţa înaintea meciului cu "U" (Sursa: Mediafax Foto)

"La Federaţie s-a depus o sesizare din parte clubului UTA în care se arată că observatorul Cristian Dulca a încercat mituirea fundaşului Alin Chiţa înaintea meciului cu Universitatea Cluj. Cazul va fi judecat, miercuri, de Comisia de Disciplină, iar dacă care va fi găsit vinovat atunci riscă să fie exclus din corpul observatorilor, o sancţiune financiară sau chiar suspendarea. Este un articol care prevede sancţiuni pentru încercarea de aranjare sau de manipulare a rezultatelor. Dacă Dulca va spune că cei din cadrul clubului Universitatea i-au cerut să facă asta, atunci şi acesta va fi tras la răspundere", au declarat sursele citate.

Chiţa a evoluat pe toata durata partidei "U" Cluj -UTA, scor 2-2. Finanţatorul echipei UTA, Nicolae Bara, a declarat, marţi, că înaintea meciului contând pentru etapa a XXI a Ligii I, cu Universitatea Cluj, s-a încercat cumpărarea unui jucător arădean, fără a face cunoscut despre cine este vorba. "Unul dintre jucătorii care ar fi trebuit cumpărat a mărturisit totul. Ne-a indicat şi persoana care l-a contactat, iar aceasta, la rândul ei, a recunoscut în scris ceea ce a încercat să facă. Declaraţiile în scris le vom pune la dispoziţia Federaţiei Romane de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal, dar nu le vom face publice decât dupa ce comisiile abilitate vor da un verdict", a declarat Bara, citat de site-ul sportarad.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici