EXCLUSIV Fanii lui Dinamo au cumpărat toate biletele la primul meci, după reluarea Ligii 1/ Dănciulescu "ameninţă": "Aşa va fi până la final"

  • Dinamo va juca astăzi, pe teren propriu, primul meci oficial de la reluarea Ligii 1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe
  • Fanii echipei Dinamo au cumpărat aproape toate biletele pentru meciul cu Sepsi, deşi partida se joacă fără spectatori
  • Dinamo este pe penultimul loc în play-out, cu 17 puncte, la 10 distanţă faţă de primul loc, ocupat de Viitorul
405 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Fanii lui Dinamo au cumpărat toate biletele la primul meci, după reluarea Ligii 1/ Dănciulescu "ameninţă": "Aşa va fi până la final"

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo au cumpărat toate biletele la primul meci, după reluarea Ligii 1/ Dănciulescu "ameninţă": "Aşa va fi până la final"

Fanii clubului Dinamo au dat dovadă de un nou gest de solidaritate faţă de echipa iubită. Au cumpărat aproape toate biletele pentru primul meci, de la reluarea Ligii 1. Dinamo a scăpat de emoţiile cu coronavirusul, iar, azi, revine pe teren, într-un meci oficial. Dinamo - Sepsi, de la ora 17:00, se joacă cu "casa închisă". 15.167 de locuri are stadionul din Ştefan cel Mare. Fanii nu vor fi prezenţi, dar s-au adunat aproximativ 15.000 de euro, care merg în contul clubului Dinamo. În acest sezon, în medie, la meciurile echipei Dinamo jucate acasă, au fost prezenţi 2800 de suporteri. Aceste partide nu includ derby-ul cu FCSB, acolo unde dinamoviştii au fost susţinuţi de 27.668 de fani. 

Dinamo trebuia să joace primul meci în weekendul trecut, cu Chindia Târgovişte. Un magaziner a fost diagnosticat cu coronavirus, iar partida a fost amânată pentru controlul epidemiologic. Ionel Dănciulescu a declarat, pentru Mediafax, că toată echipa se simte bine şi este pregătită să debuteze cu o victorie. 

"Încearcă să facă ce nu a făcut nimeni în România până în momentul acesta, să susţină această echipă de fotbal să nu moară. E de admirat. Nu cred că s-a mai văzut de mult în fotbalul mondial o acţiune de genul ăsta. 

Eu sunt convins că toate meciurile, până la final, se vor disputa cu casa închisă. 

Important e să începem bine, cu victorie, pentru că victoriile aduc încredere, aduc moral bun. Asta e cel mai important. Situaţia din clasament nu e cea mai bună. Dacă vom sta bine la capitolul fizic şi mental, nu cred că vom avea probleme şi vom reuşi să câştigăm. Cu toate că e primul meci pentru noi şi e o necunoscută pentru că nu ştim la ce nivel ne aflăm în ceea ce priveşte exprimarea de joc. 

Astăzi sau mâine o să iasă testul (n.red. - magazinerului), sunt convins că o să iasă negativ. Se poate întâmpla ca rezultatele astea să fie şi eronate. Deocamdată nu am fost îngrijoraţi, important e că suntem toţi bine şi să dăm drumul şi noi la treabă", a spus Ionel Dănciulescu, pentru Mediafax. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici