EXCLUSIV / Părerea unui conducător alungat din Bănie: Craiova este o mare deziluzie

Marcel Popescu a fost alungat din Bănie de patronul Mihai Rotaru.

9650 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV / Părerea unui conducător alungat din Bănie: Craiova este o mare deziluzie

EXCLUSIV / Părerea unui conducător alungat din Bănie: Craiova este o mare deziluzie

Eşecul înregistrat duminică de formaţia CS Universitatea Craiova în Giuleşti, 0-2 cu Rapid, reaprins spiritele în Bănie. Echipa n-a avut galerie în Giuleşti, suporterii protestând faţă de politica dusă de patronul Mihai Rotaru, care vrea să conducă de unul singur clubul, motiv pentru care a îndepărtat 3 foste glorii: preşedintele Sorin Cârţu, directorul de imagine Gică Craioveanu şi managerul general Marcel Popescu.

„Nu comentez alte aspecte, spun doar că, pentru mine, Craiova este o mare deziluzie”, a reacţionat astăzi Marcel Popescu, pentru Mediafax.
În fotbalul românesc, Popescu a condus proiectul care a dat rezultate la CFR Cluj, când au fost aduşi mulţi jucători din Portugalia, în perioada cuplului Arpad Paszkany-Iuliu Mureşan, iar gruparea din Gruia a instaurat hegemonia pe plan intern.

Deunăzi, cealaltă echipă a Craiova, FCU, condusă de familia Mititelu, a anunţat că preia modelul CFR, dezamăgită de penuria de jucători valoroşi din România. „Mă bucur că se gândesc la un astfel de proiect, înseamnă că a fost de succes şi a fost apreciat”, spune Marcel Popescu.

La Cluj se află zilele acestea antrenorul portughez Toni Conceicao (ex-CFR), care luni seară a urmărit jocul cu Farul, din campionat, 3-1 pentru CFR, iar joi va asista joi la jocul de Cupa României cu Universitatea Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici