Exclusiv pentru ProSport | Stere Halep: Asta e valoarea Simonei, nu mai putem contesta ceva/ Anunţul îngrijorător despre glezna sportivei

Stere Halep e un tată fericit. Fiica lui tocmai s-a calificat pentru prima dată în carieră în semifinalele de la Australian Open, iar bucuria şi încrederea sunt fără margini în familia Halep. Totuşi, deşi o vede pe Simona drept favorită, Stere Halep a făcut şi un anunţ îngrijorător.

3430 afișări
Imaginea articolului Exclusiv pentru ProSport | Stere Halep: Asta e valoarea Simonei, nu mai putem contesta ceva/ Anunţul îngrijorător despre glezna sportivei

Într-o intervenţie telefonică la ProSport Live, Stere Halep a dezvăluit că Simona are, în continuare, probleme cu glezna accidentată în timpul meciului cu Aiava, dar consideră că nimeni şi nimic nu va sta între fiica lui şi visul câştigării primului Grand Slam.

"Am trăit meciul la intensitate maximă. A fost un început mai greu, cum i se întâmplă de obicei Simonei, dar, apoi, a fost incredibil. Asta e valoarea Simonei, nu mai putem contesta ceva. S-a obişnuit cu durerea, dar subconştientul lucrează la gleznă, tot o mai macină ceva. Indiferent cât ar uita, subconştientul nu o lasă. Mi-a spus că e fericită, eu i-am spus că a jucat foarte bine. Ştie ce are de făcut, dar contează şi confirmările din jurul ei. Eu spun că Simona se va impune la acest turneu, dar am o mică îndoială din cauza accidentării, pentru că nu e la parametrii normali. Nu s-a recuperat în toatlitate după meciul cu Davis, dar ea se recuperează prin somn. Dacă doarme bine azi, totul va fi bine", a declarat Stere Halep, la ProSport Live.

Încrezător în forţele Simonei, tatăl liderului mondial susţine că Halep trebuie văzută ca favorită în faţa lui Angelique Kerber şi ştie care e tactica potrivită pentru calificarea în finală.

"Până să ajung în Australia trebuie să mă întorc şi nu mai văd nimic. Mai bine stau acasă, beau ceva bun şi văd finala de aici. Chiar dacă sunt acasă, sunt alături de ea. Simona e favorită cu Kerber, asta e clar. Dar ecuaţiile se mai schimbă în tenis. Trebuie doar să lovească iute, să ia mingea rapid, deoarece Kerber e o jucătoare foarte defensivă. Dacă ataci, câştigi. Dacă te aperi, pierzi. E mult mai matură. Şi noi vedem altfel lucrurile cu trecerea timpului. Va câştiga cel puţin două, trei turnee de Grand Slam, pentru că ştiu ce poate", a mai spus Stere Halep.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici