EXCLUSIV: Universitatea Craiova revine pe stadionul Ion Oblemenco

Formaţia Universitatea Craiova va reveni pe stadionul Ion Oblemenco începând cu etapa a patra a Ligii I, după ce în returul sezonului trecut a disputat meciurile la Turnu Severin, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

239 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Universitatea Craiova revine pe stadionul Ion Oblemenco

EXCLUSIV: Universitatea Craiova revine pe stadionul Ion Oblemenco (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Universitatea va juca în următoare etapă de pe teren propriu, de la ora 22.00, pe stadionul Ion Oblemenco, cu FC Timişoara. Le-a venit în sfârşit mintea la cap edililor de la Craiova şi au ajuns la un acord cu oficialii Universităţii. Normal că e bine pentru Universitatea, nici nu trebuia să joace în altă parte decât la Craiova. Nu ştiu, dar bănuiesc că noile condiţii contractuale de închiriere a stadionului sunt avantajoase pentru club", a declarat pentru MEDIAFAX, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir.

Conducerea clubului Universitatea Craiova a discutat cu oficialităţile din cadrul Primăriei Craiova revenirea pe stadionul Ion Oblemenco şi cu o săptămână înaintea începerii sezonului, dar negocierile au eşuat. Oficialii primăriei nu au putut garanta atunci faptul că în următoarea perioadă vor monta 25.000 de scaune pe stadionul Ion Oblemenco şi că vor achiziţiona o tabelă de marcaj până anul viitor. Conducerea grupării Universitatea Craiova solicitase, de asemenea, stabilirea unei date pentru un referendum, prin care populaţia oraşului urma să fie consultată pentru construirea unui nou stadion în următorii trei ani.

La începutul anului, conducerea clubului Universitatea Craiova a fost somată de primărie să părăsească arena "Ion Oblemenco" începând cu 31 ianuarie, când expira contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din acest stadion.

Universitatea revine astfel la Craiova după ce a jucat în returul sezonului trecut şi în prima etapă a actualei ediţii a Ligii I pe arena Municipal din Turnu Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici