FA va alege un selecţioner din afara Angliei

Preşedintele executiv al FA, Brian Barwick, a exclus, joi seară, varianta ca funcţia de selecţioner al Angliei să fie preluată de un englez.

2 afișări
Imaginea articolului FA va alege un selecţioner din afara Angliei

FA va alege un selecţioner din afara Angliei

Potrivit Daily Mirror, în raportul său iniţial pentru Federaţia Engleză de Fotbal, Barwick s-a angajat că va aduce la naţionala Angliei un tehnician de clasă mondială, stabilind "o barieră de care niciun antrenor englez nu poate trece". "Însă lasă uşa deschisă pentru Jose Mourinho, Guus Hiddink, Fabio Capello, Jurgen Klinsmann şi Martin O'Neill, care rămân variante viabile alături de Gerard Houllier", notează sursa citată.

Brian Barwick i-a cerut părerea lui Steven Gerrard în legătură cu situaţia naţionalei Angliei şi urmează să discute şi cu căpitanul John Terry.

Barwick a explicat într-o şedinţă cu conducerea FA ce a făcut până în prezent în perspectiva alegerii unui selecţioner. El a precizat că a discutat cu Franz Beckenbauer, Michel Platini, Roy Hodgson şi John Toshack. Până în week-end-ul viitor el va discuta şi cu tehnicianul echipei Arsenal, Arsene Wenger, dar şi cu Alex Ferguson, Bobby Charlton, Bobby Robson, Graham Taylor şi Glenn Hoddle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici