Fabbiani: În România, femeile sunt foarte frumoase, iar bărbaţii sunt urâţi

Atacantul echipei CFR Cluj, argentinianul Christian Fabbiani, împrumutat un sezon la Newell'Old Boys, a declarat că femeile din România sunt foarte frumoase, precizând că a putut să cucerească uşor românce, deoarece bărbaţii români sunt urâţi, informează cotidianul La Capital.

170 afișări
Imaginea articolului Fabbiani: În România, femeile sunt foarte frumoase, iar bărbaţii sunt urâţi

Fabbiani: În România, femeile sunt foarte frumoase, iar bărbaţii sunt urâţi (Imagine: Mediafax Foto)

"În România, femeile sunt foarte frumoase, adevărul este că sunt focoase. Noi, argentinienii, am câştigat pentru că bărbaţii români sunt urâţi. Problema mea era limba, dar am învăţat să spun «să mergem acasă» şi a dat rezultate", a declarat Fabbiani publicaţiei din Rosario.

Fabbiani nu a fost singur în România, ci alături de fosta lui logodnică Amalia Granata, cu care are o fetiţă, Uma.

Amalia Granata declarase în urmă cu mai mult timp că a trăit câteva momente "jenante" alături de Fabbiani, lucru pe care fotbalistul l-a confirmat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici