Fabian Cancellara a semnat pe trei sezoane cu echipa Trek

Ciclistul Fabian Cancellara a semnat, luni, un contract pe trei sezoane începând cu 2014 cu noua echipă americană Trek, care va prelua licenţa formaţiei RadioSchak, a anunţat rutierul elveţian.

90 afișări
Imaginea articolului Fabian Cancellara a semnat pe trei sezoane cu echipa Trek

Fabian Cancellara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este timpul să anunţ care este viitorul meu. Începând cu 2014 mă voi alătura echipei Trek. Va fi mult de muncă, va trebui să punem multe lucruri la punct, dar sunt încântat de acest proiect", a declarat Cancellara într-o postare pe Twitter.

Rutierul elveţian a precizat că intenţionează să continue la echipa americană şi după ce îşi va încheia cariera de ciclist.

Fabian Cancellara, în vârstă de 32 de ani, este de patru ori câştigător al titlului mondial la contratimp, în 2006, 2007, 2009 şi 2010.

Fabricantul de biciclete Trek a anunţat săptămâna trecută că va prelua licenţa echipei RadioShack, actualua echipă a lui Cancellara, din sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici