Fabio Cannavaro va reveni la Juventus din sezonul viitor

Fundaşul echipei Real Madrid, Fabio Cannavaro, căpitanul naţionalei Italiei, va reveni la finalul acestui sezon la formaţia Juventus, cu care a semnat un contract valabil pentru un an, informează clubul torinez, citat de AFP.

1 afișare

Cannavaro merge la gruparea torineză din postură de jucător liber, după ce contractul său cu gruparea Real Madrid expiră la finalul acestui an competiţional.

Chiar dacă revenirea sa la Juventus este privită cu scepticism de o parte a galeriei torineze, fundaşul în vârstă de 35 de ani se declară fericit de revenirea la fromaţia din Serie A. "Voi şti cum să le schimb părerea celor sceptici. Sunt bucuros că m-am întros. Îmi pare rău că o parte a galeriei a uitat sezoanele glorioase petrecute împreună. Cred totuşi că îi pot convinge chiar şi pe cei mai sceptici prin muncă, profesionalism şi pasiune", a precizat fundaşul italian.

Directorul sportiv al clubului Juventus, Alessio Secco, a menţionat că aducerea lui Cannavaro constituie un transfer important pentru echipe sa în vederea viitorului sezon: "Fabio este un campion mondial, un Balon de Aur şi un om extraordinar în vestiar. În vara anului 2006, clubul a fost nevoit să-l cedeze pentru a putea face faţă problemelor economice urgente. Suntem sigur că aportul său o va face pe Juventus mult mai competitivă".

De-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist, Fabio Cannavaro a mai evoluat la formaţiile SSC Napoli (1992-1995), AC Parma (1995-2002) şi Internazionale Milano(2002-2004). Cannavaro a acumulat şi 124 de selecţii la prima reprezentativă a Italiei, fiind căpitanul echipei care a câştigat CM-2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici