Fabrice Muamba face progrese încurajatoare: S-a ridicat din pat, s-a uitat la televizor şi a mâncat

Jucătorul Fabrice Muamba face "progrese încurajatoare" iar în weekend s-a ridicat din pat, s-a uitat la televizor şi a început să mănânce, au anunţat, luni, într-un comunicat comunicat The London Chest Hospital şi clubul Bolton Wanderers.

136 afișări
Imaginea articolului Fabrice Muamba face progrese încurajatoare: S-a ridicat din pat, s-a uitat la televizor şi a mâncat

Fabrice Muamba (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fabrice Muamba rămâne la terapie intensivă la The London Chest Hospital, unde starea lui este gravă, dar stabilă. El continuă să facă progrese încurajatoare. În weekend, el s-a putut ridica din pat pentru scurt timp, s-a putut uita la televizor şi a început să mănânce. Oricum, el va fi în continuare monitorizat cu atenţie de echipa medicală de The London Chest Hospital. Familia cere ca el să nu mai primească vizite, exceptând persoanele apropiate şi membri ai Bolton Wanderers Football Club", se arată în comunicatul menţionat.

Owen Coyle, managerul Bolton, a mărturisit că jucătorul a urmărit meciul cu Wolverhampton de sâmbătă: "Dacă pot să glumesc puţin, cred că a adormit când scorul era 2-0. Este bine de ştiut că se simte mai bine, are un drum lung de făcut".

Mijlocaşul echipei Bolton, în vârstă de 23 de ani, s-a prăbuşit pe gazonul stadionului White Hart Lane în timpul meciului din Cupa Angliei. Inima sa nu a bătut timp de 78 de minute.

După o reabilitare considerată a fi fost miraculoasă de către medici, jucătorul englez de origine congoleză a început să primească vizita prietenilor şi mebrilor familiei sale, cu care a putut discuta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici