Faimos pe terenul de BASCHET la 8 ani. ARUNCAREA de trei puncte care i-a adus celebritatea - VIDEO

Un puşi de doar opt ani a reuşit să devină faimos pe internet prin intermediul unui coş de tre puncte în timpul unei partide de baschet desfăşurat între două echipe de juniori.

2585 afișări
Imaginea articolului Faimos pe terenul de BASCHET la 8 ani. ARUNCAREA de trei puncte care i-a adus celebritatea - VIDEO

Faimos pe terenul de BASCHET la 8 ani. ARUNCAREA de trei puncte care i-a adus celebritatea - VIDEO

Chiar dacă nu a reuşit să câştige partida cu cele trei puncte înscrise, Matt DeMember, un băiat de doar opt ani, a devenit celebru în Statele Unite ale Americii. 

Partida de baschet de juniori a avut loc în Maryland, Statele Unite ale Americii şi a intrat în istoria micuţei echipe americane. În ultimele secunde ale jocului, puştiul primeşte o pasă de la un coechipier şi reuşeşte să înscrie cu spatele la coş. 

Din instinct Matt DeMember aruncă pe spate mingea de baschet şi înscrie, fapt care ridică toată asistenţa în picioare, scrie Huffington Post

Momentul special a fost filmat de unul dintre spectatori şi a ajuns în redacţia televiziunii sportive ESPN. Redactorii sportivi au remarcat momentul de geniu pe care puştiul l-a avut lansând pe contul oficial de Twitter al postului filmuleţul în care acesta apare. 

”Când va aplica pentru o slujă pe care nu şi-o doreşte, când îşi va plăti taxele la stat sau când va fi bătrând acest puşti va avea un motiv să se simtă mândru şi să îşi aducă aminte de acel moment de fericire”, scrie unul dintre utilizatorii de Twitter care a văzut postarea şi filmul cu Matt DeMember. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici