Falub: Am venit în Giuleşti să nu luăm multe goluri, nu pentru a obţine ceva

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat, vineri seară, că formaţia ardeleană a dorit să nu primească multe goluri la meciul cu Rapid, scor 0-2, din etapa a patra a Ligii I, subliniind că jucătorii săi mai au multe de învăţat.

17 afișări
Imaginea articolului Falub: Am venit în Giuleşti să nu luăm multe goluri, nu pentru a obţine ceva

Falub: Am venit în Giuleşti să nu luăm multe goluri, nu pentru a obţine ceva (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o victorie meritată a Rapidului şi pentru noi e o experienţă din care trebuie să învăţăm mult. Din păcate, noi am venit în Giuleşti să nu luăm multe goluri şi nu pentru a obţine ceva. A fost o problemă în mintea jucătorilor, ei nu au crezut că pot mai mult. Venim din liga a doua şi mai avem multe de învăţat. Bineînţeles că este şi vina mea, doar sunt antrenorul. Sper să trecem repede peste momentul ăsta şi să ne revenim, pentru că urmează meciuri foarte grele", a declarat Falub.

Echipa Rapid Bucureşti a obţinut, vineri, prima victorie pe teren propriu în partidele directe cu formaţia Unirea Alba Iulia, în urma succesului obţinut cu scorul de cu scorul de 2-0 (1-0), într-o partidă susţinută pe teren propriu, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici