Falub: Cred că am tras cărţile câştigătoare cu transferurile

Antrenorul formaţiei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, consideră că jucătorii pe care i-a transferat De Sousa, Enzo şi Jovanovici, sunt fotbalişti care vor avea o contribuţie importantă pentru evoluţia echipei în returul Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Falub: Cred că am tras cărţile câştigătoare cu transferurile

Falub: Cred că am tras cărţile câştigătoare cu transferurile (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Transferurile de jucători reprezintă o adevărat loterie, au existat cazuri în care fotbalişti consacraţi, cu cărţi de vizită impresionante nu au confirmat, dar în cazul celor care au venit deja la Alba Iulia, şi aici mă refer la De Sousa, Enzo şi Jovanovici, cred că am reuşit să tragem cărţile câştigatoare, cum se spune", a spus Jovanovici.

Marian Sarmeş, acţionar la Unirea Alba Iulia, a anunţat că există posibilitatea a încă două sau trei transferurui la gruparea ardeleană. "Transferurile au creat concurenţă pe posturi şi mai avem în vedere aducerea a doi, poate trei jucători la echipă. Este vorba despre portarul sârb Kuzmici, de mijlocaşul venezuelean Arocha şi poate de un atacant portughez al cărui nume nu-l pot da publicităţii deocamdata", a spus Marian Sarmeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici